dimarts, 19 de novembre del 2013

La Marató al Galop

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a participar en un esdeveniment únic dins del món del cavall!!!
A benefici de la Marató de TV3, hem organitzat una activitat que farà passar el món del cavall a la història de Catalunya. Es realitzarà una cursa de relleus a galop inèdita a les nostres terres.

On?
El recorregut va des de la desembocadura de l'Ebre fins als estudis de TV3. Podeu inscriure-us al tram que us quedi més a prop, o al que més us agradi. Passarem per pobles com Tortosa, Miravet, Rasquera, Maspujols, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Begues, Santa Coloma de Cervelló...Podreu galopar per muntanya, platja...
Quan?
14 i 15 de desembre. La 1º etapa el dia 14 començarà al Delta i acabarà a Reus. La 2ª sortirà de Reus el dia 15 i acabarà al plató de TV3.

Perquè?
Perquè els motius no se'ns acabarien, per solidaritat, perquè els malalts i el país ho necessita, perquè amb 10' del teu temps pots ajudar a molta gent, perquè el món del
cavall pugui sentir-se orgullós dels que en formem part, per conèixer noves rutes, per passar-ho bé, perquè... demà pots necessitar-ho tu?
De veritat necessites més motius?

Qui?
Tothom és benvingut, els trams són de 2.5km, cosa que fa que qualsevol cavall de qualsevol disciplina pugui adaptar-s'hi. No t'hi veus preparat? t'agrada la idea però no pots  córrer? Inscriu-te al tram 0, o fes -te voluntari.

No pots esperar?

Busca'ns al Facebook:

www.facebook.com/lamaratoalgalop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada